GDPR

General Data Protection Regulation

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal
a Studioului Taine Multimedia

1. De ce să citesc această notificare?

 

Această notificare explică modul în care noi, cei de la Studioul Taine Multimedia, colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs.

 

2. Ce informații colectați despre mine?

 

Colectăm informații de bază despre dvs. pentru a putea oferi împreună cu dvs. serviciile specifice activității noastre. Acestea includ: • e-mail • nume • detalii de contact

 

3. Informații despre voci, cum facem noi colectarea datelor?

 

Colectăm probe de voce, nume și detalii de contact. Probele de voce au atribuite un cod de identificare. Prelucrarea datelor se face numai de către personalul desemnat din cadrul companiei noastre. Nu oferim clienților noștri numele vostru fără acordul vostru. De asemenea, păstrăm toate datele despre plăți etc., conform obligativității legislației din România.

 

4. Informații despre clienți, ce colectăm?

 

Colectăm numele și detaliile de contact, care sunt esențiale în desfășurarea activității noastre. Prelucrarea datelor se face numai de către personalul desemnat din cadrul companiei noastre. De asemenea, păstrăm toate datele despre plăți etc., conform obligativității legislației din România.

 

5. Cum veți folosi informațiile mele?

 

Avem nevoie de datele personale de bază pentru a vă furniza informații despre orice fel de actualizări organizaționale de interes, informări financiare, de marketing, servicii de analiză în acord cu implementarea contractului general. Nu colectăm niciun fel de date personale de care nu avem nevoie pentru a vă oferi aceste servicii.

 

6. Cât timp vă păstrăm informațiile?

 

Suntem obligați să păstrăm datele personale de bază (numele, adresa, detalii de contact) pentru un minim de 7 ani, după care acestea vor fi distruse. Informațiile despre dvs. pot fi folosite în scopuri de marketing și newsletter și vor fi păstrate de noi, până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți aceste informații. Atunci când utilizați opțiunea de a intra în contact cu noi sau pentru a solicita o cotație, vă vom păstra datele un an și după care acestea vor fi automat șterse.

 

7. Cu cine partajați informațiile mele?

 

Toate datele personale procesate sunt prelucrate de personalul nostru. Nu au acces la datele dvs. personale terți, cu excepția cazului în care aceștia sunt autorizați prin lege.

 

8. Unde păstrați informațiile mele?

 

Vă păstrăm informația în centrele de date din cadrul Uniunii Europene. Din motive tehnice, furnizorii de aplicații pot transfera datele dvs. în țări din afara Spațiu Economic European. În acest caz, folosim garanții adecvate, și anume clauzele contractuale standard ale Comisiei Europene și Scutul de confidențialitate.

 

9. Ce drepturi am?

 

Acces: Puteți solicita o copie a informațiilor pe care le deținem despre dvs.
Corecţie: Vrem să ne asigurăm că informațiile dvs. personale sunt corecte și actuale. Ne puteți cere să corectăm sau să eliminăm informațiile pe care le considerați inexacte.
Ştergere: Puteți cere să vă ștergem informațiile. Nu ni se permite să ștergem informații despre dvs. pe care legea ne cere să ne păstrăm.
Portabilitatea datelor: Ne puteți cere să vă transferăm informațiile din mediul nostru IT către un altul, fie al altei companii, fie al dvs. Acest lucru nu se aplică informațiilor pe care legea ne obligă să le păstrăm. Retragerea consimțământului: Vă puteți retrage consimțământul pentru a permite accesul la datele dvs. sau pentru a primi informații de marketing în orice moment. Puteți face acest lucru prin trimiterea unui e-mail către noi.
Reclamații: Puteți depune oricând o reclamație la noi sau la autoritatea dvs. locală de protecție a datelor.

 

10. Cum îmi pot exercita drepturile?

 

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile de mai sus, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa din partea de jos a notificării. Dacă doriți să depuneți o plângere la autoritatea de protecție a datelor locală, vă rugăm să contactați direct autoritatea.

 

11. Modificări ale acestei politici

 

Revizuim constant politica de confidențialitate și vom publica orice actualizare pe website-urile noastre. Ultima actualizare a acestei politici de confidențialitate a fost pe data de 17 mai 2018.

 

12. Cum să ne contactați

 

Dacă aveți întrebări despre această politică, despre cum folosim informațiile dvs. sau datele dvs. sau drepturile de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați. Ne puteți contacta la următoarea adresă: office[at]arhivavoci.com

Pin It on Pinterest

Share This