Programare

Casting for voice-over talents

Calendarul de programări pentru proba de voce din perioada 7 – 20 ianuarie 2020

Programarea pentru proba de voce se face NUMAI prin intermediul modului de mai jos. Confirmarea este rapidă și automată, direct pe emailul dvs.

Cum mă programez?

Selectați din calendarul de mai jos o zi afișată ca disponibilă (data apare cu font albastru) și alegeți un slot de timp preferat din cele disponibile (nemarcate în culoare gri). Zilele complet ocupate sunt marcate în culoarea roșie. Treceți apoi la completarea câmpurilor din partea dreaptă a calendarului, cu datele cerute. Verficați cu atenție introducerea lor. Consultați politica noastră de confidențialitate și termenii și condițiile de mai jos înainte de a apăsa „Trimite” pentru a finaliza programarea. Un mesaj cu textul „Programare efectuată” va apărea pe ecran. Veți primi pe emailul transmis un rezumat al programării.

Termeni și condiții:

1. Persoanele care pot participa la proba de voce trebuie să fi împlinit deja 18 ani cu o zi înainte de ziua probei.
2. Programarea este individuală – un slot de persoană.
3. Sloturile nu sunt transmisibile de la o persoană la alta.
4. Condiția obligatorie pentru proba de voce de tip voice acting o reprezintă studiile de actorie (studenți sau absolvenți).
5. Orice modificare a programării se poate efectua în timp util, cu mimim 48 de ore înainte de data probei, numai la telefon sau în scris. Datele noastre de contact sunt afișate în bara albastră de mai sus.
6. Nu se pot efectua programări telefonice sau prin email.

Bine de știut:

– Nu veți primi un reminder în apropierea datei probei, deci nu uitați să vă notați în calendarul personal detaliile.
– Proba durează maxim 30 de minute. Vă recomandăm să ajungeți la studio cu 10 minute înainte, pentru a folosi timpul probei în mod optim. Sloturile de timp nu se pot decala.
– Textele probei sunt responsabilitatea studioului și vă vor fi puse la dispoziție doar în momentul începerii probei.

Pin It on Pinterest

Share This